Viihtyisät tilamme ovat vuokrattavissa yksityisiä tilaisuuksia varten. Vuokraamme tilojamme niin jäsenille kuin myös ulkopuolisille.

Tiloissamme voi järjestää hauskoja, yksityisiä juhlia, asiakastilaisuuksia, koulutustilaisuuksia, viininmaistajaisia, neuvotteluja, syntymäpäiväjuhlia, hääjuhlia, valmistujaisia, teatteriesityksiä, aivan mitä vain. Tilamme ovat erittäin muntautumiskykyiset juhlaan kuin juhlaan.

Winecellars sijaitsee keskeisellä paikalla Kalevankatu 9:ssä aivan Helsingin keskustassa. Tunnelmallisissa tiloissamme voit järjestää näköisesi juhlat, me annamme tilat käyttöösi vuorokauden ajaksi, klo 12.00. Sinä määräät tilaisuutesi ajan ja tahdin. Halutessasi voit tuoda juotavat mukanasi ja itse valmistaa ruoan. Voit toki myös tilata tarjoiltavat haluamasi pitopalvelun kautta. Valinta on sinun!

Juhlatilamme koostuvat salista, kabinetista ja keittiöstä. Tila on mitoitettu 50 hengelle ja voit varata joko koko kellarin tai vaihtoehtoisesti erikseen joko vain salin tai kabinetin, johon mahtuu 12 henkeä. Vuokramaalla koko kellarin juhlatilat ovat yksistään sinun ja vieraittesi käytössä, ja keittiöhenkilökunta saa enemmän työtilaa. Jos taas haluat istua iltaa pienemmällä joukolla, voit varata vain kabinetin. Toimiva keittiömme ja astiasto ovat kummassakin tapauksessa käytettävissäsi.

Tule meille viettämään ikimuistoiset juhlat! Winecellarsin juhlatilat ovat käytettävissäsi!


Kalenterista näet nykyisen varaustilanteen. Lisätietoja varausmenettelystä ja - ehdoista ynnä muusta saat ottamalla yhteyttä.

Aloita tarkistamalla varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä! P.S. Tiedustele myös tasting-paketteja!

 

Lataa itsellesi:
pdfPohjakartta1.41 MB
pdfWinecellarsin kellarin varustus
pdfVuokraukseen liittyvät säännöt

 

Suurenna kuvat klikkaamalla