Snejana Eskelinen: Bulgaria in a Glass of wine

Kalenteri
Jäsenillat
Päivä
30.01.2019 18:00 - 21:00

Kuvaus

Tutustumme nykyaikaisen Bulgarian laadukkaisiin viineihin jäsenemme Snejana Eskelisen johdolla. Bulgariassa esimerkiksi ranskalaiset ja italialaiset viinitalot ovat olleet viime vuosina vahvasti mukana kehittämässä maan viinibisnestä. Bulgarian intohimoiset ja taitavat viinintekijät ovat opiskelleet ahkerasti alaa sekä kiertäneet maailmaa hakemassa nykyaikaista tietoa ja taitoa viinin tekoon.

Bulgarialaissyntyinen Snejana on suorittanut viinialan WSET (Wine and Spirit Educational Trust) -sertifikaatin Haaga- Perho instituutista. Snejanan omistama Vino Amore Wine and Travel Oy toimii bulgarialaisten viinien maahantuojana sekä Bulgariaan suuntautuvien matkojen järjestäjänä.

Viini-Illan aikana Snejana välittää meille nykyaikaisen Bulgarian aurinkoista ja maukasta tunnelmaa, sen lämpöä ja väriä sekä monipuolisia kasvoja. Vino Amore:n ja toisen Suomessa asuvan bulgarialaisen, taitavan ja intohimoisen kokin Anna Barakchievan ansiosta meille avautuu vielä monille täysin tuntemattoman Bulgarian laadukkaat viinit ja unohtumattomat maut.

Lähiakoina avautuvat www.vinoamore.fi -kotisivut, joilla kerrotaan lisää maan viineistä ja siine suuntautuvista matkoista.

Illan hinta on 45€ sisältäen 6 viiniä ja niihin sopivat kuusi erilaista suolapalaa.

Sitovat ilmoittautumiset monika.halen@zaraband.fi tai 050-4001667 viimeistään tiistaina 21.1.2019, jolloin myös maksun on oltava Winecellarsin tilillä Aktiassa FI4440550010002984, kiitos!