Vierailemme ravintola Passiossa

Kalender
Ohjelmaa muualla
Datum
22.05.2019 17:30 - 22:00

Beskrivning

Passio: intohimosta hyvään ruokaan ja persoonallisiin viineihin! Taidolla ja reilulla otteella luodut makumaailmat tarjoavat elämyksen skandinaavis-eurooppalaisessa hengessä.

”Ravintola Passiolla on itseluottamusta, intohimoa ja rohkeutta viedä ruokakulttuuriamme eteenpäin. Keväällä 2014 Helsingin Kalevankatu 13 perustetun Passion ruokafilosofia pohjautuu kotimaisten pientuottajien tarjoamiin raaka-aineisiin, jonka alkuperän ravintoloitsijat tuntevat. Pelkästään New Nordic Cuisinen -ajatukseen ei hirttäydytä, vaan siika voidaan tarjota eteläamerikkalaiseen Ceviche-tyyliin tai nyhtöpossua tempurana. Eri maiden ruokiin erikoistuneet kokit saavat tuoda omia twistejään menuun – pääasia, että intohimo eli “passio” hyvän ruoan tekemisessä ja makuyhdistelmissä säilyy. (Reseptitaivas.fi 2016)
Passion yksi omistajista on viineihin hurahtanut, pitkän linjan ravintola- ja olutmestari Jussi Hukkanen.

Vierailemme siis aivan naapurissamme sijaitsevassa, upeat arvostelut saaneessa ravintola Passiossa. Nautimme siellä viiden ruokalajin kauden raaka-aineisiin perustuvan yllätysmenun viinisuosituksineen alkumaljoineen hintaan 125 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset monika.halen@zaraband.fi tai 050-4001667 viimeistään ma 13.5., jolloin myös osallistumismaksun 125 euroa on oltava Winecellarsin tilillä Aktiassa FI4440550010002984, kiitos! Ilmoitathan samalla, mikäli sinulla on allergioita tms. mitä huomioida.

****

Av passion till god mat och personliga viner! Smaken som skapas av kunnighet och rejäl stil och som bjuder på en upplevelse i skandinavisk-europeisk anda.

"Restaurang Passio har självförtroende, passion och mod att föra vår matkultur framåt. Passio startade våren 2014 på Kalevagatan 13 i Helsingfors. Passios matfilosofi baserar sig på råvaror av kända inhemska småproducenter. Idén om New Nordic Cuisine är inget Passio hänger sig på, så t.ex. sik kan bra bjudas i den sydamerikanska Ceviche-stilen. Husets kockar specialiserar sig på olika typer av rätter och kan gladeligen tillägga sin egen twist i rätten. Det viktigaste är att passionen för god mat och smakkombinationer bevaras.
(Reseptitaivas.fi 2016)

Ölmästaren Jussi Hukkanen, den ena av ägarna till Passio, har lång erfarenhet som restauratör och är väl insatt i vinvärlden.
Vi besöker vår grannrestaurang på Kalevagatan 13 och avnjuter en 5-rätters läcker överraskningsmeny med tillhörande viner samt välkomstskål för 125 euro.

Kvällens pris är 125 euro/person. Bindande anmälningar till monika.halen@zaraband.fi eller 050 4001667 senast måndag den 13.5.2019, då också deltagaravgiften skall vara betald på Winecellars konto Aktia FI FI4440550010002984, tack!
Kom ihåg även att meddela om du har vissa allergier el.dyl.

Bokningsinformation

Kapacitet
Unlimited
Tickets Booked
0