Tunnelmallinen viinikellarimme on lämminhenkinen, persoonallinen ja uniikki tila keskellä Helsingin keskustaa. Tilojamme voivat vuokrata sekä jäsenet että ulkopuoliset kokouksiaan ja yksityisiä tilaisuuksiaan varten.

Viinikellarissa voi järjestää perhejuhlia, asiakastilaisuuksia, koulutustilaisuuksia, viininmaistajaisia, neuvotteluja, syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia, teatteriesityksiä, pienimuotoisia messuja, melkein mitä vain. Tyylikkäässä kellarissamme on erityisesti pidetty vihkiäisiä ja pienimuotoisia häitä. Tilamme ovat erittäin muntautumiskykyiset. 

Winecellars sijaitsee keskeisellä paikalla Kalevankatu 9:ssä aivan Helsingin keskustassa. Tiloissamme voit järjestää näköisesi tilaisuuden, me asetamme tilat käyttöösi. Halutessasi voit tuoda juotavat mukanasi ja itse valmistaa ruoan. Voit toki myös tilata tarjoiltavat haluamasi pitopalvelun kautta. Valinta on sinun!

Juhlatilamme koostuvat salista, kabinetista ja keittiöstä. Tila on mitoitettu 50 hengelle ja voit varata joko koko kellarin tai vaihtoehtoisesti erikseen joko vain salin tai kabinetin, johon mahtuu 10 henkeä. Vuokramaalla koko kellarin tilat ovat yksistään sinun ja vieraittesi käytössä, ja keittiöhenkilökunta saa enemmän työtilaa. Jos taas haluat istua iltaa pienemmällä joukolla, voit varata vain kabinetin. Toimiva keittiömme ja astiasto ovat kummassakin tapauksessa käytettävissäsi.

Tule meille viettämään ikimuistoinen tilaisuus! Winecellarsin tunnelmalliset tilat ovat käytettävissäsi!

Kalenterista näet nykyisen varaustilanteen. Lisätietoja varausmenettelystä ja - ehdoista ynnä muusta saat ottamalla yhteyttä.

Aloita tarkistamalla varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä! P.S. Tiedustele myös tasting-paketteja!

 

Lataa itsellesi:
pdfPohjakartta1.41 MB
pdfWinecellarsin kellarin varustus
pdfAstianpesukoneen käyttöohje 2020

pdfVuokraukseen liittyvät säännöt
pdfHinnasto

 

Suurenna kuvat klikkaamalla

Iso Sali - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9  -- Stora salen - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9 Tunnelmallinen viinikellari - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9 -- Stämningsfull vinkällare - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9 Kabinetti - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9 -- Kabinettet - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9

Iso Sali - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9 -- Stora salen - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9 Hyvin varustettu keittiö - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9 -- Välutrustat kök - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9  Iso Sali - Vuokrattavat tilat Kalevankadulla 9 -- Stora salen - Utrymmen för uthyrning på Kalevagatan 9