
JÄSENILTA KESKIVIIKKO 17.5. KLO 18.00: PARSAA, PARSAA, PARSAA..
Kevään herkkua parsaa läpi aterian ja tarinaa parsaviineistä. Neljän ruokalajin parsamenun suunnittelee ja toteuttaa keittömestari Auvo Pyykkönen:
Parsa-kookoskeitto
Valkoista parsaa, voisulaa, rucolaa ja parmesaania
Parmankinkkuun käärittyä maalaiskanaa, paprikavoikastiketta ja parsasalaatti
Mesiangervo-mascarponea, parsahilloa ja mansikkaa
Viineinä alkumalja, kolme valkoista, yksi punainen ja jälkiruokaviini. Parsalle sopivista viineistä kertoo viinipastori Juha Rantala.
Illan osallistumismaksu on 74 € / hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@winecellars.fi tai 044 9828628. Ohjeet ilmoittautumisen jälkeen.
MEDLEMSKVÄLL ONSDAG 17.5. KL 18.00: SPARRIS, SPARRIS, SPARRIS ...
Vårens delikatess sparris genom hela måltiden och berättelser om sparrisviner. Auvo Pyykkönen planerar och tillreder vår fyrarätters sparrismeny :
Sparris-kokossoppa
Vit sparris, smält smör,rucola och parmesan
Lanthöna i parmaskinka, paprikasmörsås och sparrissallad
Älggräs-mascarpone,sparrissylt och jordgubbe
Vinerna: välkomstskål, tre vita, ett rött och ett dessertvin. Vinpastorn Juha Rantala berättar om viner som passar till sparris.
Deltagaravgiften för kvällens tasting är 74 € / person. Bindande anmälningar till info@winecellars.fi eller 044 982 8628. Närmare direktiv ges efter anmälan.