Jäsenilta

Kalenteri
Jäsenillat
Päivä
19.10.2022

Kuvaus

JÄSENILTA KESKIVIIKKO 19.10 KLO 18.00: METSÄN ANTIMET JA VIINI 

Syksyllä nautimme metsän ja puutarhan antimista. Ruokapöytäämme ilahduttavat metsästä sienet, marjat ja riista, puutarhasta kotimaiset kasvikset ja hedelmät. Mutta mitä nämä vaativat viiniltä? Sovitamme viinit syksyiselle kolmen ruokalajin menulle, jonka suunnittelee ja toteuttaa keittömestari Auvo Pyykkönen. Viineistä ja ruokayhdistelmistä kertoo viinipastori Juha Rantala. 

Viineinä alkumalja, yksi valkoinen, kolme punaista ja jälkiruokaviini.  

Menu 

Sienikeitto ja mallasbriossi

Hirviwallenbergare, ruskistettua katajanmarjavoita ja savuselleripyreetä 

Uuniomenaa rapeassa taikinakuoressa, puolukkasiirappia ja vaniljakreemiä 

Illan osallistumismaksu on 65 € / hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@winecellars.fi tai 044 9828628  viimeistään 12.10. Ohjeet ilmoittautumisen jälkeen.  

MEDLEMSKVÄLL ONSDAG 19.10 KL. 18.00: SKOGENS GÅVOR OCH VIN 

På hösten njuter vi av skogens och trädgårdens gåvor. Svamp, bär och vilt från skogen samt hemodlade grönsaker och frukt från trädgården kommer förgyller våra bord. Men vad kräver de av vinet? Vi matchar vinerna med en höstlig trerättersmeny som har planerats och tillreds av kocken Auvo Pyykkönen. Vinpastorn Juha Rantala diskuterar kring vinerna och matkombinationer. 

Vi får en välkomstskål,  ett vitt vin, tre röda viner och ett dessertvin.  

Meny 

Svampsoppa och maltbrioche   

Älgwallenbergare, brynt enbärssmör och selleripuré med röksmak 

Ugnsäpplen i frasig deg, lingonsirap och vaniljcreme 

Deltagaravgiften för kvällens tasting är 65 €/person. Bindande anmälningar på info@winecellars.fi eller 044 9828628 senast den 12.10. Närmare direktiv ges efter anmälan.