
Mitä meille kertoo pääsiäispöydän lammas, pasha tai mämmi, koristellut kananmunat tai suklaapuput ja millainen on viinin paikka pääsiäisenä? Mistä pääsiäisen ruokaperinteet periytyvät?
Pääsiäisen ruoka- ja viinitarinoita kertoo Jaakko Heinimäki. Hän on pitkän linjan tietokirjailija, viinikirjoittaja, pastori ja Kirkko ja kaupunki –median päätoimittaja. Illan aikana maistamme kuusi viiniä, jotka nautimme kolmen ruokalajin pääsiäismenun kanssa. Menun suunnittelee ja toteuttaa keittiömestari Auvo Pyykkönen.
Illan osallistumismaksu on 78 € / hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@winecellars.fi tai 044 9828628 viimeistään 16.3, jolloin myös maksun on oltava Winecellarsin tilillä FI44 4055 0010 0029 84. Ilta edellyttää 20 osallistujaa.
Vad berättar oss påskbordets lamm, pasha eller memma, de dekorerade äggen eller chokladhararna och vilken plats har vinet under påsken? Vilket ursprung har påskmatens traditioner?
Jaakko Heinimäki berättar om mat och vin i anslutning till påsken. Han har länge verkat som faktaskribent, vinförfattare, pastor samt huvudredaktör för Kirkko ja kaupunki-media. Under kvällen provar vi sex viner tillsammans med en tre rätters påskmeny. Menyn planeras och tillreds av köksmästare Auvo Pyykkönen.
Deltagaravgiften för kvällens tasting är 78 € / person. Bindande anmälningar till info@winecellars.fi eller 044 982 8628 senast 16.3 då avgiften även skall vara inbetald på Winecellars konto FI44 4055 0010 0029 84. Förbehåll att minst 20 personer är anmälda.