• Suomeksi
  • På svenska
WC vaakuna smallWinecellars
menu
  • Oy Winecellars Ab
    • Etusivu
    • Historia
    • Hyödyllisiä linkkejä
    • Palaute
  • Tilat juhliin ja kokouksiin
    • Varauskalenteri
    • Tee varauskysely
    • Juhla- ja kokoustilat
  • Viiniklubi
    • Liity osakkaaksi
    • Viinikellari
Tervetuloa Winecellarsiin!

Onko kellari varattu?

jasenilta Jäsenilta (koko kellari varattu)  
kokokellari Koko kellari   sali Sali   kabinetti Kabinetti   

TARKISTA TÄSTÄ VARAUSTILANNE!

360 small

Ole hyvä!
Astu peremmälle

Hyödyllisiä linkkejä

Catering-yritykset |  Muut linkit

Hyödyllisiä linkkejä

 Share Tastes & Events Oy  sharecatering uusi 


 

Tulevaa ohjelmaa

17 toukokuu
Jäsenilta / medlemskväll: Chateau Musar - Libanonin ikoni - Libanons ikon
Päivä 17.05.2022 18:00

Chateau Musar on yksi viinimaailman karismaattisimmista viineistä, joka ei jätä kylmäksi. Tilalla Libanonin Bekaan laaksossa on viljelty viiniä 1930-luvulta ja Chateau Musarin ensimmäiset vuosikerrat tulivat markkinoille 1950-luvulla. Viinin voittokulku alkoi 1970-luvulla kun ”Musarin isä” Serge Hochar halusi kehittää siitä Bordeaux-tyyppisen huippuviinin. Hänen onnistumisestaan kertoo, että Decanter-lehti palkitsi hänet 1984 ”Man of the Year” tittelillä. Tänään Chateau Musar on edelleen Hocharin perheen omistuksessa ja viini tunnetaan ympäri maailman Libanonin ikonisena klassikkona. 

Maistamme Chateau Musarin punaviineistä vuosikerrat 1997, 1998, 1999, 2001, 2002, 2008, 2010, 2013,2014, 2015. Aloitamme tastingin Chateau Musarin valkoviinillä vuodelta 2010.  

Illan teemaan johdattaa viinipastori Juha Rantala. 

Illan osallistumismaksu on 92 € / hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@winecellars.fi tai 044 9828628. Ohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Paikkoja rajatusti! 

Chateau Musar är ett av de mest karismatiska vinerna i vinvärlden som inte lämnar någon kall. Gården i Libanons Bekaa-dal har odlat vin sedan 1930-talet och de första årgångarna av Chateau Musar kom på marknaden på 1950-talet. Vinets segertåg började på 1970-talet då "Musars far" Serge Hochar ville utveckla det till ett toppvin av Bordeaux-typ. Hans framgång bevisas av det faktum att tidningen Decanter tilldelade honom titeln "Årets man" 1984. Idag ägs Chateau Musar fortfarande av familjen Hochar och vinet är känt över hela världen som en ikonisk libanesisk klassiker. 

Vi smakar på årgångarna 1997, 1998, 1999, 2001, 2002, 2008, 2010, 2013,2014, 2015 av de röda vinerna från Chateau Musar och börjar provsmakningen med ett Chateau Musar vitt vin från 2010.  

Kvällen leds av vinpastor Juha Rantala 

                                                                                                                    

Deltagaravgiften för kvällens tasting är 92 € / person. Bindande anmälningar till info@winecellars.fi eller 044 982 8628. Närmare direktiv ges efter anmälan. Antalet platser är begränsat! 

1 kesä
Jäsenilta / medlemskväll: Mark Haisma: Master of Bourgogne from Down Under
01.06.2022 18:00

Nuorena miehenä Australian Victoriassa Mark oppi viininteon vanhanaikaisella tavalla – oppipoikana tekemällä viiniä. Myös oppimismielessä maisteltu Burgundin viini vei Markin sydämen: “niissä kauneus ja voima yhdistyivät paremmin kuin missään muualla”. Vuonna 2009 hän sai tilaisuuden siirtyä viinitekijäksi Burgundiin. Hän alkoi tuottaa omaa viiniä ostorypäleistä ja liittyi mielenkiintoisten nuorten “mikro-negociant” tuottajien joukkoon. Nykyään Markilla on myös omia tarhoja. Tuotantomäärät ovat pieniä - muutamasta sadasta pullosta pariin tuhanteen. Hän saa viineilleen erinomaisia arvioita. Burgundin ohella Haismalla on tuotantoa myös Pohjois-Rhônessa: “Olen australialainen, minun on pakko tehdä Syrah-viiniä”.

Maistamme seitsemän viiniä: yhden valkoisen ja kuusi punaista. Tastingin pitää Haisman viinejä edustava Petteri Harjula X-Cellar.comista. Mark Haisma vierailee etänä kertomassa viinin tekemisestään.

Illan osallistumismaksu on 72 € / hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@winecellars.fi tai 044 9828628 viimeistään 25.5, jolloin myös maksun on oltava Winecellarsin tilillä FI44 4055 00100029 84.

I sin ungdom i Victoria, Australien lärde sig Mark vinproduktion på det gammaldags sättet – genom att som lärling göra vin. De viner från Bourgogne Mark smakade för att lära sig erövrade också hans hjärta: ”i dem förenades skönheten och styrkan bättre än någon annanstans”. År 2009 fick han möjligheten att flytta som vinmakare till Bourgogne. Han började producera eget vin av inköpta druvor och anslöt sig till en grupp av intressanta ”micro-negociant” producenter. Nu har Mark även egna odlingar. Produktionsmängderna är små – från några hundra flaskor till ett par tusen. Hans viner får ypperliga betyg. Vid sidan av Bourgogne har Haisma produktion även i Norra Rhône: ”Jag är från Australien, jag måste göra Syrah-viner”.

Vi smakar på sju viner: ett vitt och sex röda. Tastingen leds av Petteri Harjula från X-Cellar.com som representerar Haismas viner. Mark Haisma medverkar på distans och berättar om sin vinproduktion.

Deltagaravgiften för kvällens tasting är 72 € / person. Bindande anmälningar till info@winecellars.fi eller 044 982 8628 senast 25.5 då avgiften även skall vara inbetald på Winecellars konto FI44 4055 0010 0029 84

Onko kellari varattu?

jasenilta Jäsenilta (koko kellari varattu)  
kokokellari Koko kellari   sali Sali   kabinetti Kabinetti   

TARKISTA TÄSTÄ VARAUSTILANNE!

360 small

Ole hyvä!
Astu peremmälle

Hyödyllisiä linkkejä

Catering-yritykset |  Muut linkit

Onko kellari varattu?

jasenilta Jäsenilta   kokokellari Koko kellari   sali Sali   kabinetti Kabinetti

TARKISTA TÄSTÄ VARAUSTILANNE!

Hyödyllisiä linkkejä

Catering-yritykset  | Ruoka & Viini
Tapahtumajärjestäjät | Muut linkit

Share Catering
Saksan viinitiedotus

Rekisteriseloste     Privacy Statement

Oy Winecellars Ab
Kalevankatu 9 00100 HELSINKI
Toimisto: Heikkilänpolku 6C, 02400 Kirkkonummi

 

Juha Rantala
Arkisin klo. 9-17
Puh. +358 44 982 8628

info@winecellars.fi
TEE VARAUSKYSELY

 
template-joomspirit.com
Back to top